Wierook


De rook die vrijkomt bij het verbranden van wierook vertegenwoordigd de overgang van het materiële, naar een hogere sfeer.

Het verbranden van wierook veranderd de energietrillingen in een ruimte en zorgt dat er een bepaalde sfeer gaat hangen. Deze bepaal je zelf door het gebruiken van bepaalde geuren.

Je kan wierook voor verschillende doeleinden gebruiken; Beschermen, reinigen of helen, kalmeren of opwekken.

Natuurlijk kun je ook wierook branden gewoon voor de lekkere geur.

Bij het branden van wierook geld hetzelfde als bij kaarsen, je intentie is de basis.

 

De wierook die je bij Fems Gems kan verkrijgen is voornamelijk van het merk : Stamford.

Bij ieder product zijn de geurnoten en spirituele werking uitgelegd, zodat je zelf een goede keus kunt maken op wat je nodig hebt of gewoon lekker vind ruiken.

 

Daarnaast vind je hier verschillende soorten wierookhouders. Dit assortiment zal in de toekomst nog verder aangevuld worden.

Waarom Stamford wierook?

Alles wordt gemaakt in eigen fabrieken in Karnataka, India, door geschoolde arbeidskrachten die eerlijk worden betaald en met het grootste respect worden behandeld. De dozen zijn gemaakt van gerecycled papier en alle verpakkingen zijn 100% recyclebaar, waardoor deze collectie de perfecte keuze is voor personen   die de zekerheid zoeken van een milieuvriendelijke, diervriendelijke en ethisch geproduceerde wierook.